Win: Milani Texture 904 Yellow Mark & Sina Nail Art Flocking Khaki

Het is weer tijd voor een winactie! Vanaf vandaag kun je namelijk meedoen om een nagellakje en nail art flocking te winnen. De kleurtjes passen leuk bij elkaar en meedoen is simpel. Kijk snel verder om te zien wat je moet doen om te winnen! 

Misschien passen deze kleurtjes niet meteen bij de aankomende kerstdagen, maar op dat puntje na zijn het leuke kleurtjes zoals je hieronder kunt zien.

milanisinawinactie

Omdat ik me voor kan stellen dat niet iedereen echt een duidelijk idee heeft van wat Nail Art Flocking inhoudt, heb ik hieronder een foto ervan:

Bron: zie link

Ziet er leuk uit toch? Ik vind het wel een gaaf effect hebben. Het leek me ook leuk om deze maand nog een winactie te doen, omdat het natuurlijk december is en daar horen wat mij betreft cadeautjes bij. Daarnaast heb ik de 75 volgers op Bloglovin’ gehaald (het zijn er inmiddels zelfs al iets meer), dus leek het me ook leuk om een winactie te doen om dit te vieren!

Wat moet je doen om te winnen?

– Volg mij op Bloglovin’

– Like mijn Facebook pagina

– Laat een reactie achter onder een geldig e-mailadres, zodat ik contact met je kan opnemen als je hebt gewonnen. Zet ook in je reactie wat je hebt gedaan en dat je mee doet.

De dingen die je mag doen om meer kans te maken zijn:

– Abonneer je op mijn Youtube kanaal (+1)

– Volg mij op Twitter (+1)

– Volg mij op Instagram (+1)

– Like dit bericht op Bloglovin’ (+1)

De winactie loopt t/m 19 december, zodat ik met een beetje geluk het pakketje nog voor kerst naar de winnaar op kan sturen. De winnaar ontvangt een mailtje van mij. Antwoord snel, want dan kan ik de prijs sneller opsturen! Als ik na 5 dagen nog geen antwoord heb, gaat de prijs naar iemand anders.

Heel veel succes allemaal!

You may also like

7 reacties

 1. Leuk!
  Ik doe graag mee:
  – Ik volg je op Bloglovin’
  – Heb je facebook geliked (mandy m)

  Extra:
  – Ben geabonneerd op je youtube kanaal (mandy m)
  – Ik volg je op twitter (nailgloss)
  – ik volg je op instagram (nailgloss)
  – heb het artikel geliked op Bloglovin'(1e)

 2. Leuk dat je dit weggeeft. Ik doe niet mee en dat is omdat dit totaal mijn kleur niet is. Al eens eerder geprobeerd en ik wist niet hoe snel ik het van mijn vingers af moest halen, haha!

  Liefs,

  Maria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *