Winactie 1 jaar Beautiliciousworld

Yay, vandaag is het tijd voor een superleuke winactie om te vieren dat Beautiliciousworld nu alweer één jaar bestaat! Ik laat jullie de  prijs in de vorm van een video zien. Ben je al benieuwd geworden naar wat je kunt winnen? Kijk dan snel mee naar de video! 

Ik hoop dat jullie de drie nagellakjes die jullie kunnen winnen net zo leuk vinden als dat ik ze vind! Ik zal hier nog even de namen neerzetten voor als je dat gemist hebt tijdens de video:

– Rimmel Rita Ora Collectie 703 White Hot Love

– Rimmel Rita Ora Colelctie 613 Midnight Rendezvous

– Essie Nail Lacquer The Girls Are Out

Hoewel ik in de video al aangeef wat je moet doen om mee te kunnen doen, leek het mij ook wel handig om het hier nog even neer te zetten, dus bij deze:

Om mee te kunnen doen met de winactie moet je het volgende doen:
1) Volg Beautiliciousworld op Bloglovin’

2) Abonneer je op mijn mijn kanaal

3) Laat hier een reactie achter of onder de Youtube video met daarin een geldig e-mailadres (als je wint mail ik je hier namelijk op). Laat ook even weten welke stappen je allemaal hebt gedaan!

Om extra veel kans te maken mag je:
1) De Facebook pagina van Beautiliciousworld liken  (+1)
2) Mij volgen op Twitter(+1)
3) Het volgende tweetten: “Hoera, 1 jaar Beautiliciousworld! Ik doe mee met de winactie waarbij je drie nagellakjes kan winnen @KirstyTenBos” (+1)
4) Mij volgen op Instagram (+1)
5) Het blogbericht liken op Bloglovin’ (+1)

Dat is alles wat je moet/mag doen als je mee wilt doen met deze winactie! Je kunt mee doen vanaf nu t/m 27 juli (dat klopt niet helemaal met mijn video, maar ik bedenk me net dat ik in verband met de Zwarte Cross geen tijd heb om eerder een winnaar te kiezen). De winnaar krijgt een mailtje van mij. Antwoord de winnaar niet binnen 7 dagen, dan kies ik een andere winnaar.

Heel veel succes allemaal!

You may also like

48 reacties

 1. Alleerst natuurlijk Felizz meid enne….ga vooral zó door ! Wanted & Só Very Welkom 😎
  Facebook; Dinie H. (Gijsberts) Pinterest; DinyG
  Instagram; momzymom
  Bloglovin nummer 5; Dinie Gijsberts
  YouTube; Diny Gijsberts
  Twitter nr. 25-68 en 88; Dinie Gijsberts

 2. Nogmaals gefeliciteerd! Hoewel ik de lakjes erg leuk vind, doe ik dit keer eens niet mee. Ik heb namelijk al eigenlijk teveel lakjes, eerst alle lakjes maar eens gebruiken, haha! 🙂

 3. 1 jaar alweer… Gefeliciteerd! Op naar de jaren die nog gaan komen, helemaal leuk!! En wat weer een vrolijk filmpje heb je er van gemaakt… Met een leuke prijs… Ik doe graag mee, Natuurlijk heb ik me geabonneerd op je kanaal, want dat had ik nog niet gedaan.. Wel had ik je al op bloglovin, waar ik graag je artikels lees…. De groetjes van ilse

 4. Gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan.
  Een super leuke winactie
  Ik loot graag mee en volg en like je op Bloglovin, Facebook, Twitter (tweet geplaatst) & You Tube

 5. Van harte gefeliciteerd meid 😀 echt super gaaf he 😀 je win-actie is ook top, maar ik heb al een paar keer bij je gewonnen, dus daarom skip ik hem deze keer. Op naar de volgende voor mij ^^ succes iedereen en geniet van je dag.xxx

 6. Gefeliciteerd met je blogverjaardag en al je volgers! En toffe winactie, ik doe mee. Ik volg je via Bloglovin (bericht geliked), Facebook en YouTube.

 7. Super leuke winactie! Nog gefeliciteerd met je blog! 🙂
  Ik heb alle mogelijke dingen gedaan om kans te maken! 😉

  Veel succes iedereen!

  Liefs

 8. Gefeliciteerd nog!!
  Nog vele jaren gewenst met je blog en dat het maar steeds beter mag gaan lopen! 🙂
  Ik zou graag meedoen aan de winactie,
  Ik volg op bloglovin
  Ook op youtube: Justnailpolishes kim
  Extra
  Like op bloglovin
  Volg je op twitter Blossomslifenl
  En op instagram: blossomslifenl
  Fijn weekend nog!

 9. Gefeliciteerd natuurlijk! Ik doe heel graag mee. Ik volg EN like je via Bloglovin (melissavanstipdonkmaas) / FB (melissa.vanstipdonkmaas)/ Youtube (melissa van stipdonk) / Instagram (melissamaas1984). Gr. Melissa

 10. Gefeliciteerd met je 1 jarige bestaan!
  Ik doe ook mee met de winactie. Ik heb alle stappen gedaan 🙂
  Ik ben overal Quinty_Schoot haha 🙂

  Kusjes Quinty
  (quinty_schoot@hotmail.com)

 11. Hey,
  Wauwie, wat een te gekke winactie! Ik ben nu al helemaal in love met die gafe kleuren! Met deze awesome goodies ben ik 100% summer proof 😀 Ik doe als extraatjes: Facebook, Instagram en Bloglovin. Alvast heel erg bedankt en fingers crossed…
  Xoxo Joanne

 12. Heey, Gefeliciteerd met je blog!
  Ik vind deze nagellakjes heel leuk!
  Ze zouden perfect staan in deze zomer!!

  Groetjes,
  Iris

 13. Leuke winactie! Ik ben geabonneerd op je youtube kanaal, volg je op bloglovin en heb op bloglovin je bericht gelikt, ik heb je facebook pagina gelikt, volg je op Twitter en instagram.
  Ik hoop dat ik win.

  Groetjes, Britt

 14. Yay voor 1 jaar Beautiliciousworld! Dat er nog vele mogen volgen 😀
  Wat een prachtige kleuren nagellak! <3 Hier maak ik heel graag kans op.

  Wat heb ik gedaan om kans te maken?
  – Ik volg je blog op Bloglovin
  – Ik heb het bericht geliked
  – Ik laat een reactie achter

  Liefs, Wendy
  Mailadres: x.wendyx@hotmail.com

 15. Wauw wat een mooie lakjes! Ik volg je op YT en op Bloglovin (bericht geliked) Hoop dat ik win, fingers crossed (a). Wie weet tot zondag in Lichtenvoorde 😉

 16. Wat een mooie lakjes! Ik heb zelf nooit ongelakte nagels. Ik volg je via Bloglovin’ en ik ben geabonneerd op je YouTube kanaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *