Winactie Love, Rosie & L’Oréal Paris!

Het is weer tijd voor een superleuke winactie! Op 22 april is de film Love, Rosie uitgekomen op dvd en ik mag maar liefst 5 keer een superleuk pakketje weggeven met daarin de dvd Love, Rosie en een make-up pakketje van L’Oréal met daarin de producten waarmee je dé Parisien Look van de Makeup Genius app van dit mooie merk! Lees snel verder!

Ik ben echt heel blij dat ik deze superleuke winactie kan houden voor jullie, want de pakketjes die ik weg mag geven zijn echt perfect voor wat quality time met jezelf of met je vriendinnen. Ik zie het al helemaal voor mij: eerst samen film kijken en daarna lekker tutten met de producten van L’Oréal om vervolgens misschien wel gezellig uit te gaan of om juist lekker op de bank te blijven hangen.  Love, Rosie is ook echt een film die veel dames wel aan zal spreken denk ik!

winactie love rosie loreal

Love, Rosie in het kort

Love, Rosie gaat over Rosie (gespeeld door Lily Collins) en Alex (Sam Claflin). Ze groeien samen op in Londen en hebben een hele hechte vriendschap. Daarnaast delen ze de droom om te ontsnappen uit Engeland, maar deze droom valt in duigen wanneer Rosie na een one-night-stand zwanger blijkt te zijn. Alex besluit dan voor zijn studie alsnog Engeland te verlaten en verhuist naar Boston, terwijl Rosie achterblijft. Ze proberen ondanks de afstand, hun hechte band te behouden, maar dit blijkt erg lastig te gaan en door de grote afstand lijkt hun vriendschap het niet te gaan redden. Zal echte vriendschap in het geval van Rosie en Alex wel écht voor altijd zijn?

Welke L’Oréal producten kun je precies winnen?

Elke winnaar krijgt behalve de dvd Love, Rosie ook drie producten van L’Oréal Paris, namelijk de: Volume Million Lashes mascara, de 297 color riche lipstick en de 404 color riche nagellak met een Superliner perfect Slim. Met deze producten kun je de Parisien Look van de L’Oréal Makeup Genius app namaken. Misschien ken je deze app inmiddels al wel, maar anders is het zeker een aanrader om er eens naar te kijken. De app kun je namelijk gebruiken om virtueel make-up te testen op foto’s van jezelf, zodat je na kunt gaan of je een product of look ook in het echt zou willen uitproberen.

winactie love, rosie make-up l'oreal

Wat moet je doen om mee te kunnen doen?

Ik heb het dit keer niet zo heel ingewikkeld gemaakt, omdat er maar liefst 5 (!) gelukkige winnaars zullen zijn. Om mee te doen zijn enkel de volgende stappen verplicht:

1) Volg mij op Bloglovin’ en abonneer je op mijn Youtube kanaal.

2) Laat hieronder een reactie met een geldig e-mailadres achter waarin je aangeeft dat je meedoet en wat je precies hebt gedaan.

Ik zou het leuk vinden als je mij ook zou volgen op Facebook, Instagram en Twitter, maar dit is niet verplicht om mee te kunnen doen.

De winactie loopt van vandaag t/m 7 mei, op 8 mei neem ik via de opgegeven e-mailadressen contact op met de winnaars.

Heel veel succes allemaal!

You may also like

34 reacties

 1. Wat een super leuke winactie! Ik doe zeker mee 🙂 Mijn email heb ik gewoon in het verplichte vakje ingevuld, dus dat is wel genoeg neem ik aan toch?

 2. Gave winactie en leuk dat je dit mag weg geven! Dit voelt toch altijd speciaal.

  Ik ken de film niet maar je prikkelt mij wel om de film te gaan kijken.

  IK wens alle meiden veel succes!

 3. Wat een leuke actie, ik vond P.S) i love you ook zo lekker romantisch.
  Ik doe dus graag mee en volg/like je op Bloglovin,Facebook,Twitter & You Tube.

 4. wauw wat zou ik dit graag winnen! ik kijk altijd dvd’s in mijn nachtdienst op het werk. meestal koop ik dan 2e hands een dvd of bij een goedkope actie in de winkel. deze dvd zou dus echt heel welkom zijn, dan kan ik ook eens een nieuwe film kijken!! En een make-up pakketje erbij is altijd leuk:) Ik volgde je al op alle dingen die je aan geeft, zowel de verplichte als extra punten!!

 5. Dot lijkt me nou zo’n geweldig leuke film!! Zou ‘m heel graag zien samen met mijn beste vriendin => tevens mijn moeder 😀

 6. Héle leuke winactie! 😀 Ik doe graag mee!

  Ik volgde je al op Bloglovin’ en ik was al geabonneerd op je Youtube-kanaal.Verder volgde ik je ook al op Facebook en Twitter.

 7. Wat een toffe actie,zo een heerlijk geniet pakketje… Ik doe erg graag mee en volg je al op bloglovin en facebook, Ook ben ik je gaan volgen op Youtube. Ik doe dit overal onder mijn eigen volledige naam, Petra Krommenhoek
  ik ga druk duimen nu…
  xx groetjes Petra
  ( heelgewoondagelijks@gmail.com )

 8. Super leuke actie! Ik maak graag kans, hiervoor heb ik alle verplichte stappen gedaan en volg ik je op twitter en facebook.
  Liefs!

 9. Heey ik doe mee ik volg je op bloglovin youtube en Facebook ik zou heel graag willen winnen maar gun het natuurlijk ook de andere meiden veel succes iedereen xxM

 10. Wat een leuke winactie!
  Ik volg je op bloglovin en op youtube.
  Leukste film die ik in jaren gezien heb, dus ik hoop echt dat ik win 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *