Winactie MUA!

Hoi! Vandaag laat ik jullie in videovorm zien wat jullie vanaf vandaag kunnen winnen op mijn blog. Ik ben ervoor naar de Kruidvat geweest hier in de buurt die MUA verkoopt en zoals je vast al wel kunt raden kwam ik dan ook thuis met MUA goodies. Kijk snel mee naar wat je kunt winnen en hoe! 

Wat moet je doen om kans te maken op deze gave MUA producten?

Verplichte stappen:

– Volg mij tenminste op één van de volgende drie:  mijn Bloglovin’, mijn Facebook pagina of mijn Youtube kanaal. (Indien je mij op alledrie deze kanalen volgt telt dat als 3 kansen.)

– Laat een reactie achter onder een geldig e-mailadres, zodat ik contact met je kan opnemen als je hebt gewonnen. Zet ook in je reactie wat je hebt gedaan om mee te doen en dat je meedoet.

De dingen die je mag doen om meer kans te maken zijn:

– Volg mij op Twitter en tweet het volgende: Ik maak kans op een MUA lipstick en palette op beautiliciousworld.nl dankzij @KirstyTenBos. Doe jij al mee? #win #winactie (+2)

– Volg mij op Instagram (+1)

– Like dit bericht op Bloglovin’ (+1)

Deze winactie loopt van 16 mei t/m 30 mei. Op 31 mei neem ik contact op met de winnaar. Reageert deze niet binnen een week dan word er een nieuwe winnaar getrokken en gaat de prijs dus naar iemand anders.

Ik hoop dat jullie dit een leuke winactie vinden en dat jullie graag mee willen doen! Heel veel succes allemaal!

You may also like

47 reacties

 1. Leuke winactie! Ik wil graag meedoen, ik volg je op Bloglovin en op YouTube en heb het bericht geliked op Bloglovin! Lief dat je een winactie organiseerd 🙂

 2. Gefeliciteerd met je 300 volgers! Ik doe mee met de winactie want je kan een erg leuk pakketje winnen. Ik heb alles gedaan behalve de tweet gestuurd, ik volg je wel op twitter. (liekesluiter@hotmail.com)

 3. Tof, ik doe mee!
  Ik heb je geliked op facebook, bloglovin en youtube. + ik heb dit bericht geliked op bloglovin (:

 4. Wat lief dat je deze winactie voor ons hebt georganiseerd. Ik doe mee 🙂 Ik volg je al op Bloglovin, youtube en Instagram. Ga je nu ook volgen op Facebook en like heb bericht op Bloglovin 🙂 Succes iedereen!

 5. Gefeliciteerd met jou 300 volgers, een super mooi aantal en dat je blog nog maar fijn door mag groeien 🙂
  Ik doe graag mee aan de actie, en erg benieuwd naar het palette 🙂
  Ik volg jou op Bloglovin’ en heb jou berichtje geliked.

 6. Gefeliciteerd met je volgers! Wat een leuke winactie, ik doe heel graag mee! Ik heb nog geen ervaring met MUA dus ben erg benieuwd. Ik volg je op Bloglovin, heb het bericht geliked, volg je op Twitter en heb getweet, en volg je op Youtube.

 7. Tof! Volgde je al op bloglovin, facebook, youtube en instagram. Bericht ook geliked op bloglovin.

  en gefeliciteerd met je volgers natuurlijk. blij dat je weer beter bent.

 8. Wat een toffe winactie! Erg lief van je! Ik doe graag mee. Er zit namelijk geen MUA bij mij in de buurt en ik ben inmiddels behoorlijk nieuwsgierig naar het merk en de kwaliteit. Ik volg je al enige tijd via Bloglovin, heb net op ‘like’ geklikt én ik volg je via Instagram 🙂 Oh, mijn mailadres: info@beautyjuf.nl Groetjes Marloes

 9. Gefeliciteerd met je 300 volgers 😀 goed gedaan zeg! Ik denk dat ik deze win-actie maar oversla, omdat ik laatst nog eentje bij je hebt gewonnen (trouwe lezers worden beloond, oeh oeh) en dan is het wat eerlijker tegenover andere 🙂 Maar de lippenstift ziet er onwijs goed uit 😀

 10. Ooh wat leuk!! Jammer genoeg draag ik niets van make-up en als ik het zou winnen (zou wel heel gaaf zijn!) dan zou ik het een paar keer gebruiken en dat zou zonde zijn! Wel heel tof dat je dit doet en ook een toffe prijs!

  Veel succes aan alle anderen!

 11. Super leuk! Ik doe zeker mee want ik ben erg benieuwd naar MUA en het is sowieso natuurlijk heel tof! Ik heb je gevolgd op Bloglovin’, daar het bericht geliked, je gevolgd op twitter en op je geaboneerd op YouTube!

 12. super leuk ik heb dit pallet nog niet en de lipstick ook nog niet. en bij mij is echt bijna alles uitverkocht onder andere de lipsticks en pallets! super leuk. ik heb alles gedaan! x

 13. Gaaf pakketje! Ik ben erg benieuwd naar Mua, helaas verkopen ze het in mijn dorp niet. Ik ben geabboneerd op youtube en volg + like je op bloglovin. Heel veel succes!Emharing@ziggo.nl

 14. Leuke actie! Ik ken nog niks van dit merk, maar ben erg nieuwsgierig! Doe graag mee, volg je op Bloglovin en heb je artikel geliked!

 15. Gefeliciteerd met je volgers en een leuke actie.
  Ik volg en like je op Bloglovin, facebook, Twitter (tweet verstuurd)& You Tube

 16. Leuke winactie. Ik vind mua erg leuk maar er ligt geen verkooppunt bij mij in de buurt super jammer want de producten zien er super leuk uit. Ik zou graag kans willen maken op deze prachtige lipstick en het palet. Ik heb al het bovenstaande gedaan ( ik volg je op facebook, bloglovin, twitter ,instagram en youtube + alles geliked enzo)

  Groetjes,

  Cheyenne

 17. Super leuke winactie meid!
  Ik hoop echt om deze te winnen, dus deed ik àlle nodige stappen:

  – Volg mij tenminste op één van de volgende drie: mijn Bloglovin’, mijn Facebook pagina of mijn Youtube kanaal. (Indien je mij op alledrie deze kanalen volgt telt dat als 3 kansen.)
  -> Ik volg je op alle 3

  – Laat een reactie achter onder een geldig e-mailadres, zodat ik contact met je kan opnemen als je hebt gewonnen. Zet ook in je reactie wat je hebt gedaan om mee te doen en dat je meedoet.

  – Volg mij op Twitter en tweet het volgende: Ik maak kans op een MUA lipstick en palette op beautiliciousworld.nl dankzij @KirstyTenBos. Doe jij al mee? #win #winactie (+2)

  – Volg mij op Instagram (+1)

  – Like dit bericht op Bloglovin’ (+1)

  Mijn namen zijn overal Julie Quadflieg of JulieStarr/JuliieStarr 🙂

  Veel succes iedereen!

  Liefs!

 18. Leuke winactie hoor. Ik doe graag mee. Alle stappen doorlopen muv twitter.
  Youtube: melissa van stipdonk
  Bloglovin: melissavanstipdonkmaas
  Facebook: melissa.vanstipdonkmaas
  Instagram: melissamaas1984
  E-mail: melissamaas@hotmail.com
  Nu duimen!
  Gr. Melissa

 19. Leuke winactie zeg. Ik doe graag mee. Alle stappen doorlopen muv twitter.
  Youtube: melissa van stipdonk
  Bloglovin: melissavanstipdonkmaas
  Facebook: melissa.vanstipdonkmaas
  Instagram: melissamaas1984
  E-mail: melissamaas@hotmail.com
  Gr. Melissa

 20. Ik doe mee!
  Heb alles gedaan
  Facebook en bloglovin: zoelouwerse
  Instagram en twitter: zowiezo_
  Youtube: thisisjustzoe

 21. Oeh, gelukkig zie ik dit berichtje net op tijd 😀 . Ik doe heel graag mee en volg je op Bloglovin’, FB en ik ben geabonneerd op je YouTubekanaal. Ook heb ik het bericht op Bloglovin’ geliked!
  Iedereen veel succes <3 .

  Xjes Femke

  femkesstyle@gmail.com

 22. Ik doe ook nog snel even mee, kan nog net, haha ^^

  Ik heb alles gedaan, behalve het berichtje geliked op Bloglovin’ want ik kan hem niet meer terug vinden :c

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *