Yves Saint Laurent Rouge Volupté 9 Rose Caresse

Vandaag staat eindelijk de review van mijn allereerste Yves Saint Laurent lipstick op het programma. Ik ging voor de kleur Rose Caresse, een mooie roze kleur. Kijk je mee naar dit nieuwe pareltje in mijn stash?

De lipstick zit verpakt in een kartonnen doosje dat er op zich al behoorlijk luxe uitziet. Het is meteen duidelijk; dit is géén budget lipstick.

Yves Saint Laurent Rouge Volupté 9 Rose Caresse

Het doosje om de lipstickhuls heen is al mooi, maar de huls zelf is pas het echte pronkstuk. Wauw!

Yves Saint Laurent Rouge Volupté 9 Rose Caresse packaging 2

Deze huls straalt zoveel luxe uit dat dit zelfs in een stash vol high-end producten nog een van de eyecatchers zal zijn. Ik kon ook bijna niet stoppen met het maken van foto’s van de huls, want hij is zo mooi!

Yves Saint Laurent Rouge Volupté 9 Rose Caresse open

Hier zie je de lipstick geopend. Het valt meteen op dat het roze randje in het midden van de huls nagenoeg dezelfde kleur heeft als de lipstick zelf. Handig! Op deze manier kun je als je een van die mazzelaars bent die meerdere van deze lipsticks in haar stash heeft heel makkelijk zien welke kleur je te pakken hebt zonder dat je de lipstick hoeft te openen.

Laten we snel gaan kijken naar de swatch en de lipstick op mijn lippen!

Yves Saint Laurent Rouge Volupté 9 Rose Caresse swatch

Zoals je kunt zien is het een prima gepigmenteerde lipstick. Ik vind de kleur ook bijzonder mooi. Het is een duidelijk zichtbare kleur, maar ik denk toch dat hij niet té fel is om elke dag te dragen. Vaak vind ik dit soort kleuren die een beetje tussen my lips but better en in your face fel in zitten het mooist. Goed draagbaar, maar toch goed zichtbaar.

Yves Saint Laurent Rouge Volupté 9 Rose Caresse close-up lips

Rose Caresse op mijn lippen. Hij lijkt hier iets koeler dan op de swatch. Het aanbrengen gaat trouwens heerlijk; de lipstick glijdt boterzacht over mijn lippen heen en door de goede pigmentatie ben ik zo klaar met het aanbrengen. Echt verzorgend voelt Rose Caresse alleen niet aan. Na het dragen van deze lipstick heb ik wel behoefte aan lippenbalsem, hoewel mijn lippen er niet echt droog van worden.

Yves Saint Laurent Rouge Volupté 9 Rose Caresse full-face

Full-face lijkt de kleur weer meer op de swatch. Ik vind het een prachtige kleur! Doordat de lipstick zo romig is blijft hij niet zo heel lang zitten, maar voor mij is het lang genoeg. Een drankje overleeft hij wel maar na een hapje moet je hem wel bijwerken. Gelukkig vervaagt hij wel mooi én binnen de liplijn ondanks dat ik geen lipliner gebruik als ik hem draag. Ik was namelijk bang dat de lipstick overal zou komen te zitten nadat ik wat had gegeten, maar dat is gelukkig niet het geval.

Ik denk dat het wel duidelijk is; ik ben erg blij met mijn eerste Rouge Volupté lipstick! Of er nog meer gaan komen? Hmm, dat durf ik nu nog niet te zeggen, want voor de normale prijs (€33,50) zou ik ze niet kopen. Maar als de Ici Paris XL (waar ik deze ook vandaan heb) weer eens een mooie aanbieding heeft kom ik misschien wel in de verleiding. Ik kocht Rose Caresse namelijk ook in de aanbieding en ik betaalde er door een cadeaubon die nog over de korting heenging maar ongeveer €10,- voor. Yves Saint Laurent Rouge Volupté 9 Rose Caresse is onder andere te koop bij Ici Paris XL en in hun webshop (waar ik zie dat ze nu €30,15 zijn).

Wat vind jij van Yves Saint Laurent Rouge Volupté 9 Rose Caresse?

You may also like

37 reacties

  1. De YSL lipsticks zijn inderdaad zooooo mooi! Ik heb onlangs mijn vierde gekocht en ik blijft ze geweldig vinden. Ik koop dit soort lipsticks ook alleen maar in de aanbieding want ze zijn erg duur. De kleur staat je overigens geweldig!

  2. Hij is prachtig! Vervelend dat de lippenstift niet lang op je lippen blijft zitten, want bij mij doen ze dit net wel. Heb je al geprobeerd eerst een dun laagje aan te brengen, die volledig te laten drogen en dan een tweede laag erop aan te doen? Bij mij werkt dit het best, omdat die eerste laag een soort van stain creëert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *