Zalando Lente Wishlist

De afgelopen tijd is het weer vrij goed geweest voor de tijd van het jaar en dat heeft er bij mij zeker wel aan bijgedragen dat ik nu echt in een lentegevoel begin te krijgen. Alleen mijn kleding lijkt nu ineens totaal niet meer leuk te zijn en ik begin echt zin te krijgen om te shoppen. Vandaar dat ik vandaag mijn Zalando lente wishlist deel met jullie!

Laatst kon je op mijn blog al meedoen om Zalando shoptegoed te winnen. Deze winactie is inmiddels gesloten en de winnares heeft al een mailtje van mij gehad. Heb je niet gewonnen? Niet getreurd! Ik heb niet voor niets een specifieke Zalando wishlist gemaakt. Mijn reden hiervoor is  namelijk dat er tot het eind van deze maand bij een bestelling vanaf €75,- een kortingscode van 12% geldig is! Om ook van deze korting te kunnen profiteren hoef je alleen de link aan te klikken en op de site van de kortingscode op “pak code en open site” te klikken. De site van Zalando wordt dan automatisch geopend en op de site van de kortingscode krijg je een code te zien. Best simpel toch?

Zo’n kortingscode scheelt natuurlijk toch weer en als je je hele garderobe een update wilt geven zit je ook zo aan een bedrag van minimaal €75,- Kijk snel mee naar de items die ik erg leuk vind!

Zalando Lente Wishlist 2014

1) Mint&Berry Cocktailjurk (roze) à €69,95.

2) Even&Odd Hoge Hakken (groen) à €29,95.

3)Nümph KELLY Minirok (wit) à €49,95.

4) River Island Handtas (roze) à €33,95.

5) Vila DASHE Vest (beige) à €29,95.

6) Patrizia Pepe Armband à €45,95.

Zoals je kunt zien heb ik erg geprobeerd om te kiezen voor lichte kleuren op mijn wishlist. Ik heb namelijk nogal de neiging om vaak voor zwart of donkerblauw te gaan, maar dit voorjaar wil ik graag wat meer lichtere kleuren gaan dragen. De bovenstaande items voldoen in dat geval zeker. Vooral het vestje, de hakken en het tasje vind ik erg leuk.

Wat vind jij de leukste items van mijn wishlist?

You may also like

19 reacties

  1. Ooh, wat een leuke items! Het jurkje is geweldig net als de tas! Het is allemaal een beetje lente-achtig, ik word er helemaal vrolijk van 😀 .

    Xjes Femke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *