Ziaja Gingerbread & Cookies ‘n’ Vanilla Ice Cream

Toen ik in november bij het Ziaja event was, kon ik het niet laten om twee doucheproducten mee te  nemen met heerlijke geuren, namelijk Ziaja Gingerbread Shower Soap en de Cookies ‘n’ Vanilla Ice Cream Kids Shampoo & Shower Gel. Vandaag is het tijd voor de reviews!

Ik heb het wel vaker moeilijk met het feit dat ik producten eerst op de foto wil zetten voor mijn blog en ze dan pas wil gaan gebruiken, maar dit keer was het wel heel lastig. Ik ben namelijk gek op bijzondere geuren onder de douche en houd daarnaast heel erg veel van afwisseling. Gelukkig maakt mijn vriend ook gebruik van mijn collectie, dus dan gaat het uiteindelijk wel op, maar ik moet me nu maar echt even inhouden, anders heb ik volgend jaar winter nog wintergeuren van dit jaar.

Ziaja Gingerbread & Cookies 'n' Vanilla Ice Cream shower gel

Deze twee doucheproducten van Ziaja kon ik alleen echt niet weerstaan toen ik ze eenmaal rook. Laten we snel overgaan op de afzonderlijke reviews!

Ziaja Gingerbread Shower Soap

Ziaja Gingerbread & Cookies 'n' Vanilla Ice Cream Gingerbread Shower Soap

De Gingerbread Shower Soap is denk ik toch wel mijn persoonlijke favoriet vanwege de heerlijke geur. De Gingerbread Shower Soap is een limited edition voor de feestdagen en ruikt heerlijk kruiderig en zoet en doet mij denken aan gingerbread cookies. Ook ruik ik kaneel en daar houd ik erg van, zeker in de winter. Het product schuimt prima, maar het is vooral de geur die mij erg blij maakt.

Hieronder zie je de ingrediënten:

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Panthenol, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Styrene/ Acrylates Copolymer, Coco Glucoside, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Limonene, Eugenol, Cinnamyl Alcohol, Courmarin, Citric Acid.

Dit zijn niet superbijzondere ingrediënten misschien, maar bij doucheproducten let ik daar om heel eerlijk te zijn ook niet zo erg op; het gaat mij daarbij vooral om een fijne douche ervaring. Ik ben dus wel erg tevreden met de Gingerbread Shower Soap. Hij is tijdelijk verkrijgbaar voor €2,69 voor een verpakking met 170 ml inhoud. Je kan de Ziaja Gingerbread Shower Soap zowel via de webshop als in de winkel kopen.

Ziaja Kids Shampoo & Shower Gel Cookies ‘n’ Vanilla Ice Cream

Ziaja Gingerbread & Cookies 'n' Vanilla Ice Cream Cookies 'n' Vanilla Ice Cream

De Cookies ‘n’ Vanilla Ice Cream is geen limited edition, maar eigenlijk een kids product, dat ook voor volwassenen nog erg leuk is. De geur is precies zoals je zou verwachten; vanille-ijs met een vleugje koekjesgeur erdoor. Erg lekker. Ook dit product schuimt prima en is fijn in gebruik. Hier nog even de ingrediënten:

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoamphoacetate, Glycerin, Styrene/ Acrylates Cocopolymer, Coco Glucoside, Guar Hydroxpropyltrimonium Chloride, Panthenol, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Citric Acid.

Op zich is ook dit geen heel opvallend lijstje voor een shower gel, maar het feit dat er op dit product specifiek staat dat het voor kinderen is en een shampoo en shower gel in één is, maakt dat ik toch nog even iets over de ingrediënten kwijt wil. Er zit namelijk wel SLES in en ik kan mij voorstellen dat sommige moeders dit ingrediënt liever niet zo hoog in de lijst zien van de shampoo/douchegel van hun kindje, omdat het bekend staat als een vrij harde reiniger. Dit hangt natuurlijk ook erg samen met wat voor huid je kindje heeft, maar een normale huid moet hier denk ik wel tegen kunnen. Ik had in ieder geval nergens last van na gebruik.

De Ziaja Kids Shampoo & Shower Gel Cookies ‘n’ Vanilla Ice Cream kost €3,69 voor 400 ml, wat een fijn en klein prijsje is.

Ik heb hieronder nog even een foto van de substantie toegevoegd van de producten:

Ziaja Gingerbread & Cookies 'n' Vanilla Ice Cream swatches

Ik ben erg tevreden met deze twee doucheproducten van Ziaja en zal ze met veel plezier blijven gebruiken totdat ze op zijn. Ziaja is te koop in de webshop en in de twee filialen in Den Haag.

Wat vind jij van Ziaja Gingerbread & Cookies ‘n’ Vanilla Ice Cream?

You may also like

30 reacties

  1. De gingerbread variant lijkt me echt heerlijk ruiken, ideaal nu voor deze maanden. De kids variant lijkt me erg fijn maar waar ik zelf geen problemen ermee heb als er SLS of SLES in verwerkt zit zie ik dit inderdaad liever niet bij douchegels voor mijn kinderen gezien zij allen vier een hele gevoelige huid hebben.

  2. De verpakkingen zien er erg schattig uit! De shampoo is alleen niet zo mijn ding, van shampoo’s met SLS krijg ik roos. Best vervelend maar die shower soap lijkt mij wek erg fijn!

  3. Nu ben ik echt heel erg benieuwd naar de geur! Het wordt echt eens tijd dat we geuren via de pc aan elkaar zouden kunnen verspreiden of zo. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *