Ziaja Sensitive Enzyme Peeling

Het is weer tijd voor een Ziaja review! Ik denk wel dat er nu zo langzamerhand een einde begint te komen aan de producten die ik nog ga reviewen van dit merk binnen nu en een paar weken, maar vandaag kon ik het weer niet laten om een review te maken over een Ziaja product. Vandaag is de Ziaja Sensitive Enzyme Peeling aan de beurt!

Over de Ziaja Sensitive Enzyme Peeling had ik al aardig wat gehoord voordat ik het product zelf uit ging testen. Zo heeft bijvoorbeeld Serena er een hele tijd terug al eens een positieve review over geschreven. Ik werd hierdoor erg nieuwsgierig, vandaar dat ik toen ik als blogger tien producten  uit mocht kiezen ik onder andere voor de Enzyme Peeling koos.

Ziaja Sensitive Enzyme Peeling

De verpakking van de Enzyme Peeling is simpel, maar doet wat hij moet doen. Daarnaast vind ik de verpakkingen van Ziaja nooit goedkoop overkomen, terwijl het toch een budgetvriendelijk merk is.

Ziaja Sensitive Enzyme Peeling information back

Informatie op de achterkant van de verpakking. Het wordt aangeraden om de peeling één tot twee keer per week te gebruiken. Zelf doe ik dit één keer per week, omdat ik een vrij gevoelige huid heb en ik het idee heb dat twee keer te vaak zal zijn voor mijn huid.

Hieronder de ingrediënten van de peeling:

Ziaja Sensitive Enzyme Peeling ingredients

Het ziet er vrij goed uit! Ik moet alleen wel bekennen dat ik tijdens het gebruik van de peeling met name net na het aanbrengen wel een klein beetje last heb van een prikkende huid. Het prikt niet op een akelige of heel pijnlijke manier, maar zo zacht dat het echt geschikt is om twee keer per week op een gevoelige huid aan te brengen vind ik de peeling niet. Nu hoort het er wel een klein beetje dat je wat voelt van een peeling en dat het in het begin wat kan prikken. Na een minuutje prikt mijn huid al niet meer gelukkig, maar na afloop is mijn huid in eerste instantie wel telkens aardig rood. Verder voelt mijn huid wel zacht aan. Het effect van de peeling merk ik wel echt op mijn huid; littekentjes lijken meer en sneller te vervagen en mijn huid ziet er wat frisser uit. Ik vind het resultaat een beetje lijken op dat van een scrub, alleen gaat de Ziaja Sensitive Enzyme Peeling naar mijn idee nét wat dieper dan de milde gezichtsscrubs die ik altijd gebruik.

Ziaja Sensitive Enzyme Peeling package

Ik denk dat je het wel kunt merken: ik ben weer positief over een Ziaja product. Hoewel ik niet denk dat ik dit product twee keer in de week zal moeten gebruiken, gaat het met één keer per week wel erg goed en ziet mijn huid er frisser en gezonder uit. Ook vervagen littekentjes beter en sneller. De Ziaja Sensitive Enzyme Peeling kost €5,29 voor een verpakking met daarin 60 ml. Ziaja is behalve in de twee filialen in Den Haag ook online verkrijgbaar in de webshop.

Wat vind jij van de Ziaja Sensitive Enzyme Peeling?

You may also like

25 reacties

  1. Dit lijkt me een fijne peeling. Momenteel heb ik nog aardig wat van dit soort producten op voorraad maar als die op tijd ga ik zeker eens een kijkje nemen.

  2. Wat fijn dat het merk ook een peeling voor de gevoelige huid heeft. Peelings prikken inderdaad altijd wat meer dan een scrub! Ik heb een zeer gevoelig huidje, dus ik ben wel erg benieuwd naar deze peeling geworden!

  3. Fijne review! Het lijkt mij ook een heel fijn product, maar denk dat ik hem dan zelf ook zeker niet vaker dan één keer moet gebruiken met mijn huid.

  4. Dit merk kende ik nog niet. Fijn dat het littekens sneller hierdoor vervagen. Ik heb door mijn acné een aantal littekens op mijn gezicht, dus misschien moet ik dit product eens proberen!

  5. Dat klinkt heel erg goed voor zo’n fijn prijsje! Ik heb een gevoelige huid dus voor mij is het ook altijd een zoektocht voor een goed exfolierend product 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *