Zilveren slaven armband

Laatst kreeg ik de kans om een zilveren slaven armband van Mostert Juweliers te testen voor mijn blog. Ik koos voor een exemplaar met zirkonia erin en vandaag laat ik hem aan je zien. Daarnaast heb ik ook nog een kortingscode voor je!

Zilveren slaven armband

De armband werd geleverd in een chic doosje. Dat geeft meteen wat extra’s. Het is dan ook wel een wat luxere armband van zilver. Ik verwacht dan ook wel dat hij lang mooi blijft.

De armband ziet er mooi uit! Ik vind vooral de steentjes van zirkonia het geheel afmaken, omdat de armband daardoor glanst in het licht.

Kijk dan hoe mooi! Ik moet zeggen dat ik niet zo vaak armbanden draag, omdat ze bij mij al snel te groot zijn, maar bij deze gaat het prima.

Conclusie

Ik heb de armband de afgelopen paar weken regelmatig gedragen en ik moet zeggen dat ik hem leuker vind dan ik van tevoren had verwacht. Normaal ben ik toch iets meer van goud dan van zilver, maar ik vind bij deze armband het zilveren ook juist wel wat hebben.

Tot nu toe blijft hij ook nog gewoon net zo mooi als toen ik hem voor het eerst droeg, wat ik ook wel verwacht voor de prijs. De armband kost namelijk €224,- en dat is niet goedkoop. Toch denk ik dat als je veel waarde hecht aan kwaliteit en materialen bij sieraden, dat de armband dan de prijs wel waard is.

Oh en ik heb trouwens nog iets heel leuks, namelijk een kortingscode: met de code “BeautiliciousWorldFan” krijg je namelijk 10% korting bij Mostert Juweliers! Dat scheelt toch weer heel wat. De code is t/m 31 juli geldig.

Wat vind jij van de zilveren slaven armband?

You may also like

11 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *